Πέμπτη 7 Απριλίου 2016

Οι νέοι Καλλιτέχνες, οι Μαθητές του Τομέα Εφαρμοσμένων Τεχνών του 2ου ΕΠΑΛ Γιαννιτσών






Δεχθήκαμε την πρόσκληση για τα εγκαίνια της ετήσιας έκθεσης των Έργων των μαθητών του Τομέα Εφαρμοσμένων Τεχνών του 2ου ΕΠΑΛ Γιαννιτσών στις 6.4.2016  και φυσικά δώσαμε το παρών στο Φουαγιέ του Πνευματικού Κέντρου Γιαννιτσών.

"Η Εντιμότητα του Προσώπου και τα Χρώματα της Ζωής" ήταν ο τίτλος της έκθεσης και δικαιώθηκε η επαναλειτουργία του Τομέα που είχε καταργηθεί, όπως όλοι θυμόμαστε, θέτοντας τους υπεύθυνους καθηγητές σε διαθεσιμότητα. Τώρα όλα μοιάζουν να έχουν επανέλθει στους κανονικούς ρυθμούς λειτουργίας, έτσι οι δημιουργικοί στόχοι  μαθητών και καθηγητών επιτυγχάνονται ανεμπόδιστα, με την εντιμότητα του εσωΠροσώπου του Καλλιτέχνη και με τα χρώματα της Καλλιτεχνικής ματιάς αποτυπωμένα στο Έργο.

Τα παιδιά μάς διδάσκουν πως όταν βρεθεί δίπλα τους ένας άνθρωπος να τους εμπνεύσει και να τους ενθαρρύνει μπορούν να ξεπεράσουν τον εαυτό τους.

Τα Έργα των μαθητών έχουν πολλά να πουν.
Ας τα απολαύσουμε ευχόμενοι τη διαχρονικότητα του πείσματος του Καλλιτέχνη.

Συγχαρητήρια σε όλους τους μαθητές και στις υπεύθυνες καθηγήτριες του Τομέα Εφαρμοσμένων Τεχνών του 2ου ΕΠΑΛ Γιαννιτσών  Ελένη Κορδολαίμη και Αναστασία Ευαγγελοπούλου.












Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου